+36 30 487 3944 ehairfactory@gmail.com

E HAIR FACTORY & SHOP

FODRÁSZAT BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL

Budakalász
Solymár

Kedves Vendégeink!

A budakalászi és solymári Auchan áruházakban található fodrász szalonjaink 2020 június 1-től hétfőtől szombatig 9-től 20 óráig, vasárnap 9-től 19 óráig vannak nyitva.

Az életkorra vonatkozó korlátozások a fodrászatokra nem vonatkoznak, tehát 09.00 – 12.00 óra között a 65 év alattiak, illetve 12.00 óra után a 65 éven felüliek is tartózkodhatnak a szalonban a szolgáltatás igénybevétele időtartamára. 

Mindenkit szeretettel várunk!

Tajti Enikő
E Hair Factory & Shop

Részletes biztonsági információkért kattintson ide!

Vendégeink és munkatársaink érdekében számos ponton vezettünk be változtatásokat a biztonságos működés érdekében, ezek közül a legfontosabbak:

  • munkatársainknak átadtuk az összes információt, amellyel saját és vendégeik egészségét védhetik,
  • csak teljesen egészséges és tünetmentes fodrászokat és kisegítő személyzetet alkalmazunk,
  • minden vendégünket ezúton is megkérünk, hogy csak akkor vegyék igénybe szolgáltatásainkat, ha teljesen egészségesek és a környezetükben sincs fertőzött beteg,
  • üzletünkben csak a szolgáltatást igénybe vevő vendégek tartózkodhatnak (egy időben egy fodrász – egy vendég), a kísérőket és a várakozó vendégeket ezúton is megkérjük, hogy a fodrászaton kívül tartózkodjanak, egymástól biztonságos távolságban,
  • munkatársainkat és vendégeinket támogatjuk és bátorítjuk abban, hogy az általuk szükségesnek ítélt személyes védőeszközöket az üzletben is használják,min
  • den vendégünk fogadása előtt és után fertőtlenítjük a fodrászeszközöket és széket,
  • munkatársaink folyamatosan fertőtlenítik az üzletben található egyéb felületeket is (kilincs, padló, tükör, stb.),
  • vendégeink számára is kihelyeztünk kézfertőtlenítő folyadékot,
  • kizárólag egyszer használatos, eldobható papír törölközőket használunk.

A 2020. április 11-ig hatályos, a kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelet 3.§-a értelmében a lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyására az e rendeletben meghatározott alapos indokkal kerülhet sor. A Korm. rendelet 4.§ (1) bek. n) pontja szerint alapos indoknak minősül a fodrász és a manikűrös szolgáltatások igénybevétele. A Korm. rendelet 6.§ (2) bek. szerint az élelmiszerüzletben, drogériában, piacon vagy gyógyszertárban 09.00 óra és 12.00 óra közötti időben az ott foglalkoztatottak kivételével kizárólag a 65. évét betöltött személy tartózkodhat. Mivel a fodrászüzlet ezek közül egyik kategóriába sem sorolható, ezért 09.00 – 12.00 óra között a 65 év alattiak, illetve 12.00 óra után a 65 éven felüliek is tartózkodhatnak a szalonban a szolgáltatás igénybevétele időtartamára.

Természetesen továbbra is napi szinten figyeljük a helyzet alakulását és az ajánlásokat, felelős vállalkozásként a hatósági intézkedéseket is messzemenőkig betartjuk és követni is fogjuk.

Bízunk benne, hogy a fenti szabályok által okozott kényelmetlenségeket elfogadva és némileg korlátozott működés mellett, de biztonságosan tudjuk szolgáltatásainkat nyújtani vendégeink számára.

Amennyiben bármilyen kérdése van a fentiekkel kapcsolatban, kérjük jelezze számunkra az elérhetőségeink egyikén.

E HAIR FACTORY & SHOP

Solymári fodrászat bejelentkezés nélkül

Schwarzkopf Professional fodrászat bejelentkezés nélkül Solymáron

Schwarzkopf Professional fodrászat bejelentkezés nélkül: solymári fodrász szalonunkba nem szükséges bejelentkezni, csak nagyobb munkáknál (például melírozás, Balayage, Ombre festés, Dauer, hajkezelések, alkalmi frizurák, fonások, kontyok).

Fodrászatunkban kizárólag professzionális Schwarzkopf fodrásztermékeket használunk.

Nyitva tartás:
Hétfő – szombat: 09.00 – 20.00.
Vasárnap: 09.00 – 19.00.

Pontos cím:
Auchan Solymár, Szent Flórián u. 4, 2083

Telefonszám:
+36 30 487 4244

E-mail cím:
ehairfactory@gmail.com

Facebook oldalunk:
https://www.facebook.com/ehairfactory/

E HAIR FACTORY & SHOP

Budakalászi fodrászat bejelentkezés nélkül

Schwarzkopf Professional fodrászat bejelentkezés nélkül Budakalászon

Schwarzkopf Professional fodrászat bejelentkezés nélkül: budakalászi fodrászatunkba nem szükséges bejelentkezni, csak nagyobb munkáknál (például melírozás, Balayage, Ombre festés, Dauer, hajkezelések, alkalmi frizurák, fonások, kontyok).

Fodrászatunkban kizárólag professzionális Schwarzkopf fodrásztermékeket használunk.

Nyitva tartás:
Hétfő – szombat: 09.00 – 20.00.
Vasárnap: 09.00 – 19.00.

Pontos cím:
Auchan Budakalász, Omszk park 1, 2011

Telefonszám:
+36 30 487 3944

E-mail cím:
ehairfactory@gmail.com

Facebook oldalunk:
https://www.facebook.com/ehairfactory/

E HAIR FACTORY & SHOP FODRÁSZSZALONOK

KÖVESS MINKET!

Tajti Enikő

Stílus tanácsadás

Tajti Enikő stylist

Tajti Enikő stylist vagyok, az E Hair Factory and Shop Schwarzkopf Professional fodrászszalonok tulajdonosa és vezető fodrásza.
Fontos számomra, hogy folyamatosan képezzem magam, illetve szakmai rendezvényeken és versenyeken vegyek részt, ahol megismerhetem a legújabb trendeket és a legfrissebb stílusirányzatokat.

Saját öltözködésemmel, frizurámmal és sminkemmel is követem a divatot, de kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a személyiségemmel, habitusommal és munkámmal harmóniában legyen a megjelenésem.

Az üzletvezetés mellett Schwarzkopf Professional fodrászként dolgozom az E Hair fodrászszalonokban, így az elméleti mellett naprakész gyakorlati ismeretekkel is rendelkezem. Ezért a frizura, amit stílustanácsadóként javaslok vendégeimnek, az megvalósítható és a valóságban is úgy fog kinézni, mint a terveken. Fodrászként kizárólag a kiváló minőségű Schwarzkopf Professional termékeket használjuk a szalonokban.
Kommunikálni nem csak szóban és gesztusokkal, hanem megjelenésünkkel is tudunk. Abban szeretnék segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak, hogy tudatosan és hatékonyan használják a kinézetüket is a mindennapi életükben, így a hajviselet mellett sminkelési és öltözködési tanácsokat is nyújtok vendégeimnek.

A legfontosabb számomra, hogy az új haj, smink és ruha összhangban legyen a vendég személyiségével, megőrizzük a személyes varázsukat és stílusukat, így magabiztosan és örömmel jelenjenek meg új külsőjükkel családjuk, barátaik és munkatársaik előtt is.
Elsősorban nem átalakítani szeretném vendégeimet, a konkrét gyakorlati javaslatokon túl egyfajta szemléletet és gondolkodásmódot is megpróbálok átadni a hozzám fordulóknak.

Ha szeretnél egy új, hozzád illő stílust felfedezni, vedd fel velem a kapcsolatot most!

Fodrászaink

MUNKÁIBÓL

Fodrászat bejelentkezés nélkül
Fodrász szalon bejelentkezés nélkül
Női fodrászat bejelentkezés nélkül
Női fodrász szalon bejelentkezés nélkül

E HAIR FACTORY & SHOP FODRÁSZSZALON

ÜZENJEN NEKÜNK!

11 + 7 =